公告版位

Yahoo Blog 執粒前最後一次貼堂

這是 Yahoo Blog 小編 在執粒前給我最後的貼堂 Blog,
Yahoo Blog 執粒好唔開心,
但都要向小編說聲 "多謝"
更要多謝曾經到訪的所有人.

2013-08-31
累積瀏覽 16389

http://blog.yahoo.com/_AVCLU45HCMSM54GPNIZFMWDDYI/articles/1041285/index

 

 未命名 - 1

未命名 - 3  

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

創作者介紹
創作者 秋秋工作室 的頭像
秋秋工作室

秋秋工作室

秋秋工作室 發表在 痞客邦 留言(4) 人氣()


留言列表 (4)

發表留言
  • CircleG
  • Hello^0^/ Circle來探探你新居^0^/
  • 多謝晒 la, 你來探我給我加了一點點人氣, 開心呢, li 度等緊舊 blog 轉移, 相何都要一段時間才能完成啊, 現在無野好做, 只有等 。

    秋秋工作室 於 2013/09/09 14:38 回覆

  • CircleG
  • 呵呵呵~等下囉,,難得閒
    LOAD完舊 blog 轉移, 又要打新文啦~~BLOG還是要繼續走下去(橋手^0^/
  • yoki415
  • 我 申請左 打包 攪左 一個星期 仲未 出到 條LINK 比我 DOWNLOAD, 有D 擔心!!
  • 嘩!! 原來要等咁長時間?? 我還未有申請打包 >.< 我比你更加憂心啊!!

    秋秋工作室 於 2013/09/12 23:07 回覆

  • 訪客
  • 你好,我都是路過,之前在yahoo blog已經留過言,因為覺得你影的相很美,而我最近和朋友很喜歡行山和攝影,所以訂閱了你的blog,希望你不要介意.....(因為我搬去了blogspot)
  • 呵呵! 開心呢, 多個朋友仔, 非常歡迎, 日後多些留言, 多些交流. blogspot 你加左我做朋友仔未呢?
    http://chowchowphoto.blogspot.hk/

    秋秋工作室 於 2013/09/12 23:05 回覆